Αγαπητέ Απόστολε  Γ*****ά,

Έχω  ένα κείμενο μπροστά μου. Πρόκειται για την απάντηση που έστειλες στον κύριο Παζαϊτη Νικόλαο σχετικά με την “σωτηρία” του Ελληνικού Πολιτισμού.
Αγαπητέ φίλε  η πρόοδος και η εξάπλωση  του Ελληνικού Πολιτισμού τελειώνει με την έλευση της λαίλαπας των νεκροθαφτών του χριστιανισμού. Ότι πέτυχαν οι Έλληνες ήταν μέχρι την άνοδο των “σούπερ” χριστιανών αυτοκρατόρων της χριστιανορωμαϊκής  Αυτοκρατορίας. Κωνσταντίνου, Θεοδοσίου και Ιουστινιανού. Αυτά τα τρία τσανάκια  της θρησκείας της “Αγάπης” κατεδάφισαν ότι είχε σχέση με το θαύμα του Ελληνικού Πολιτισμού και κατέσφαξαν κάθε ελληνικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Για τα εγκλήματα αυτά η κυρία και μητέρα εβραϊκή ορθοδοξία τους βράβευσε με το “Μέγας” και με το “Άγιος”. Είναι ντροπή και αίσχος για την περιβόητη θρησκεία της  “Αγάπης” να χαρίζει αγιότητες σε  φονιάδες. Τα δήθεν  διασωθέντα κείμενα είναι απλώς κλεμμένα και παραχαραγμένα. Αυτοί που έσωσαν  μερικά από αυτά δεν ήταν οι μαυροντυμένοι αλλά οι Άραβες και στην συνέχεια οι Ευρωπαίοι. Οι Τούρκοι δεν κατεδάφισαν κανένα μνημείο γιατί δεν άφησε κανένα γι αυτούς η αγία σας Τριάδα.
Κάνεις λόγο για την τέχνη. Ποιο άγαλμα και ποιον ζωγραφικό πίνακα προστάτεψε η θρησκεία σας, την στιγμή που  ο Κύριος, ο Θεός σας με το όνομα Γιαχβέ έδωσε την ακόλουθο εντολή, την οποία οι  μαυροντυμένοι νεκροθάφτες τήρησαν  κατά γράμμα;

Κεφάλαιο 13, εδάφιο 2 και 3 του Ιεζεκιήλ.
Εγώ ο θεός του σύμπαντος, θα εξαλείψω τα είδωλα από τη χώρα ώστε να μην θυμούνται πια ούτε τα ονόματά τους. Ακόμα θα εξαφανίσω από τη χώρα όλους τους προφήτες. Κι  εάν  κανείς παρόλα αυτά παραμείνει ως προφήτης, τότε οι ίδιοι οι γονείς του θα τον θανατώσουν με ξίφος.
Τι έχεις να πεις αγαπητέ Απόστολε? Ο θεός σου τα υπαγορεύει αυτά, δεν είναι δικά μου.Σου αναφέρω το κεφάλαιο και το εδάφιο.
Θέλεις να σου θυμίσω και την πλέον απάνθρωπο τελετή του Πάσχα ?


Κεφάλαιο 12, εδάφιο 11 και 12 έξοδος.
Αυτή θα είναι η γιορτή του Πάσχα για να τιμήσετε εμένα τον θεό….. Εγώ ο θεός αυτή την ημέρα θα περάσω  την νύκτα μέσα από την Αίγυπτο και θα θανατώσω κάθε πρωτότοκο παιδί των Αιγυπτίων και κάθε πρωτογέννητο ζώο. Εγώ ο ίδιος ο θεός θα εκτελέσω την απόφασή μου.
Γιατί φίλε αφού  οι Μαυροντυμένοι  είναι σωτήρες δεν  έσωσαν την ελληνική λαμπρή? Την επιστροφή της Περσεφόνης και την ανάσταση της μητέρας Φύσης? Πως τόλμησαν οι άνθρωποι της αγάπης να  αγκαλιάσουν έναν τέτοιον αισχρό θεό ο οποίος  σκοτώνει, κλέβει και φθονεί?
Θα σου αναφέρω ακόμα ένα κεφάλαιο και θα κλείσω διότι οι δολοφονικές πράξεις του θεού σας δεν χωρούν ούτε σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Κεφάλαιο 09, εδάφιο 16-18 του Ζαχαρία:
Εγώ κύριος ο θεός, θα χρησιμοποιήσω τον στρατό του Ιούδα ως τόξο, τον στρατό των Εφραίμ ως βέλη και τον στρατό της Σιών ως ξίφος και εγώ σαν ήρωας, το υψώνω εναντίον των Ελλήνων και καταχώνω αυτούς με την σφεντόνα μου και τα λιθάρια τους κοκκινίζουν όπως τα κέρατα του θυσιαστηρίου.
Αυτά είναι τα χάλια της περιβόητης θρησκείας της “Αγάπης”. Όσο για τον ισχυρισμός σου ότι οι ρασοφόροι έβαλαν τους Έλληνες να πεθάνουν για την πίστη του Χριστού την αγία, έχεις απόλυτο δίκαιο. Όμως ο Λεωνίδας πέθανε για την Ελλάδα με βοηθό και σωτήρα τον μεγάλο Δία. Οι Μαραθωνομάχοι έγραψαν εκείνη την χρυσή σελίδα για την Ελλάδα επίσης με την βοήθεια του Δία και του Άρη όχι του Γιαχοβά και του Χριστού. Το ίδιο έγινε και στις Πλαταιές αλλά και στην Σαλαμίνα.
Το ίδιο έγινε και με τον Αλέξανδρο ο οποίος αναφώνησε μόλις πέρασε τον Ελλήσποντο καρφώνοντας το δόρυ του στο έδαφος.
«Ποτέ δεν θα συγχωρήσω αυτούς που ατίμασαν τα ιερά των προγόνων μου, ούτε ακόμα και εάν μετανοήσουν».
Ποιος ατίμασε τα ιερά του? Ο Δαρείος τότε αλλά στη συνέχεια ο κάθε χριστιανός ακόμα και τώρα την στιγμή αυτή που σου γράφω. Διότι κανένας χριστιανός δεν σκέφτηκε να τιμήσει κάποιον από αυτούς που πέθαναν για την Ελλάδα αλλά τιμάει και προσκυνάει αυτούς που πέθαναν για την πίστη του Εβραίου Χριστού την “Αγία”.
Όσο για την γλώσσα? Την χρησιμοποίησε ως όπλο για να  εξαφανίσει τον Ελληνισμό και έτσι κατέβασε τους Έλληνες θεούς από τον Όλυμπο και από το Λασίθι της Κρήτης και ανέβασε τους Εβραίους κλέφτες και σφαγείς θεούς.
σε χαιρετώ


Αριστοτέλης Κακογεωργίου
Πρόεδρος της Ομάδας
Ἑ” της  Διονυσιακής και Αλεξανδρινής Θρησκείας