Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ

-οι ανόητοι, οι απλοί και ο Γόρδιος Δεσμός-

Παρακολουθούμε καθημερινώς τα τεκταινόμενα αλλά και το αδιέξοδο εις το οποίο έχει περιέλθει ο Λαός μας. Οι καθημερινές και έντονες συγκρούσεις εντός της Βουλής, αυτό το θέατρο του παραλόγου για να εξασφαλίσουμε την εξευτελιστική και τόσο ταπεινωτική για εμάς ως Έθνος χορήγηση της «δόσης». Όλη αυτή η  ασυδοσία, αλόγιστη πορεία και εκφυλισμός, αυτή η πρωτοφανής για μία «σύγχρονη Πολιτεία» ατιμωρησία των ηγεσιών του πολιτικού συστήματος εξουσίας, της Αρχής της Διακρίσεως των Εξουσιών, των Οργάνων και Θεσμών της Πολιτείας ευθύνονται για τα Μνημόνια και την εκρηκτική, άκρως επικίνδυνη κατάσταση που ευρίσκεται τώρα η Πατρίδα μας.

Ο αμερικανός ιστορικός Χάουαρντ Ζίν είπε το εξής: «αν δεν γνωρίζουμε την Ιστορία, είμαστε κρέας έτοιμο για τους σαρκοφάγους πολιτικούς, για τους διανοούμενους και τους δημοσιογράφους που προμηθεύουν το πιο ακονισμένο μαχαίρι». Ο γράφων αυτό το άρθρο απεχθάνεται το ψεύδος που καταστρέφει τον άνθρωπο. Η Ιστορία ως εργαλείο είναι ένα δημιούργημα του απλού ανθρώπου που καταγράφει γεγονότα κάθε εποχής. Όλα τα επιτεύγματα των ανθρώπων οφείλονται εις την απλότητα της σκέψης. Που αυτό σημαίνει ότι και εις την Πολιτική ο απλός πολίτης δια της ψήφου του εκλέγει πολιτικούς και κόμματα για να κυβερνήσουν την χώρα του. Όμως η άσκηση της ψήφου δεν απαιτεί από τον πολίτη να έχει εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά ούτε και από τους πολιτικούς και τα κόμματα. Η ευθύνη όμως της σωστής διακυβέρνησης μίας χώρας εναπόκειται εις τις πράξεις αυτών οι οποίοι εκλέγονται. Που με απλά λόγια σημαίνει ότι η άσκηση της πολιτικής, της σωστής και χρηστής διακυβέρνησης είναι αποκλειστική ευθύνη των Πολιτικών και των Κομμάτων που οφείλουν να διαχειρίζονται τα κοινά και τις υποθέσεις του Κράτους με φειδώ και ευσυνειδησία. Εις την χώρα μας, αλλά και σε κάθε χώρα του κόσμου, ο πολίτης μπορεί να απαιτεί από τους κυβερνώντας τα πάντα. Αλλά αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι Πολιτικοί και οι Κυβερνήσεις πρέπει να ενδίδουν σε παράλογες απαιτήσεις των ψηφοφόρων και δια της υποχωρήσεως τους να εκθέτουν την χώρα σε κινδύνους, σε εκβιασμούς και εθνικές ταπεινώσεις.

Εκ του λόγου αυτού για την σημερινή κατάντια της Πατρίδας μας ευθύνονται οι ανόητες πολιτικές ηγεσίες και όλα τα κόμματα οι οποίες από το 1981 κατασπατάλησαν 1.1 τρισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία εάν είχαν επενδυθεί για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, θα είχαν ένα πολλαπλασιαστικό όφελος της τάξης των 15 τρις ευρώ και η Ελλάδα θα ήταν από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη. (Άρθρο 12.Νοε.2012: Η λεηλασία του αιώνα και η τιμωρία του Ελληνικού Λαού).  Αυτά προς γνώση εκείνων των ενδογενών και εξωγενών εθνοκτόνων οι οποίοι τώρα κατηγορούν, τιμωρούν και ταπεινώνουν με τα πολλαπλά και επαχθή Μνημόνια τους ‘Ελληνες και την Πατρίδα μας.

Η Ιστορία έχει συνέχεια. Ο γνωστός σε όλους μας Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούνκερ σε μία δημόσια δήλωση το 2015 παραδέχθηκε ότι: «τα Όργανα των Βρυξελλών και οι κύριοι συντελεστές που διαμορφώνουν την πορεία της Ε.Ε. γνώριζαν για το τεράστιο πάρτι εις την Ελλάδα και ότι οι Βρυξέλλες δεν επενέβησαν για να το σταματήσουν, δημιουργώντας ήδη τότε τους σωτήριους Μηχανισμούς και αναχαίτισης της κατρακύλας, διότι 2 χώρες επωφελούντο από την εκτροχιαστική οικονομική κατάσταση εις την Ελλάδα!». Αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για το Βερολίνο και το Παρίσι, ότι η κατασπατάληση των κοινοτικών κονδυλίων, αλλά και ο υπέρογκος δανεισμός, δημόσιος και ιδιωτικός, εν τέλει κατέληγε κυρίως εις τις τσέπες της Γερμανίας και της Γαλλίας! Για να είμαστε ειλικρινείς και εις τις τσέπες  πολιτικών παραγόντων του πολιτικού συστήματος εξουσίας της χώρας μας, εκπρόσωπος του οποίου είχε και την αυθάδεια να δηλώσει ανερυθρίαστα «μαζί τα φάγαμε!», και ο οποίος κυκλοφορεί ακόμη ατιμώρητος,  ελεύθερος και περιφέρεται και εις τα διάφορα Κανάλια.

Ας μη γελιόμαστε. Η πολυσυζητημένη «Δημοκρατία» εις την Ευρωπαϊκή Ένωση(Ε.Ε.) κατέστη έννοια κενού περιεχομένου και δεν εκφράζει δυστυχώς το πνεύμα και τις ιδέες των Οραματιστών  Robert Schumann, Jean Monet, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Winston Churchill για μία Ευρώπη των Λαών και της Αλληλεγγύης. Ο παροξυσμός και η αυθαιρεσία πολλών ανόητων της Ε.Ε. αλλά και της χώρας μας, καταστρέφει τις αξίες, τις συνειδήσεις και τις παραδόσεις των Λαών της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Χαρακτηριστικό φαινόμενο είναι ότι εθελοτυφλούμε για όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν εις την χώρα μας, αλλά και εις την Ε.Ε., για την προπαγάνδα των μεγάλων ΜΜΕ, και δεν βλέπουμε το πιο απλό πράγμα που έχει σχέση με την έννοια Δημοκρατίας.

Ότι η πολιτική εις την Ε.Ε., αλλά και η τύχη των Λαών της αποφασίζεται και ευρίσκεται μόνον εις τα χέρια μερικών ολίγων. Όπως π.χ. Μέρκελ, Ολάντ, Σόιμπλε, Ντάισελμπλουμ, Γιούνκερ, Μοσκοβισί, οι οποίοι όμως δεν είναι εκλεγμένοι από τους Λαούς της Ε.Ε.  Και εκ του λόγου αυτού δεν έχουν ούτε την δημοκρατική νομιμοποίηση να αποφασίζουν για τις τύχες της Ευρώπης. Όμως με την αντιδημοκρατική και εχθρική τους συμπεριφορά εκθέτουν ακόμη και τους πολίτες των δικών τους χωρών, οι οποίοι εισπράττουν την αντιπάθεια και την έχθρα των ταπεινωμένων ευρωπαίων συνανθρώπων εξαιτίας της άφρονης πολιτικής των δικών των Πολιτικών Ηγεσιών, οι οποίες καταστρέφουν την Ε.Ε., αλλά ταυτόχρονα διχάζουν και πάλιν την Ευρώπη.

Η Ελλάδα κατέστη ένα πειραματόζωο των ανόητων και των επικίνδυνων της Ε.Ε. Εις την Συνάντηση Κορυφής των Ευρωπαίων Ηγετών εις τις Κάνες τον Νοε.2011 ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί προσέβαλε και εξύβρισε χυδαιότατα τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου, και ο Ελληνικός Λαός υποχρεώθηκε να χρεωθεί τις τεράστιες ζημίες των Ιδιωτικών Γερμανικών και Γαλλικών Τραπεζών, ως Δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Ένα ανεπανάληπτο  έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος, το οποίο ούτε δημοσιεύθηκε, αλλά ούτε σχολιάστηκε  από τα ΜΜΕ. Και ότι εξαιτίας των ζημιών των Τραπεζών των 2 χωρών, η χώρα μας υποχρεώθηκε σε ένα τεράστιο Πρόγραμμα Βοήθειας 250 δις Ευρώ, δηλαδή ένα Μνημόνιο το οποίο συνυπογράφηκε από όλες τις χώρες της Ε.Ε., δηλαδή και από τις πιο φτωχότερες. Μία παγίδα για να είναι τώρα η αλυσοδεμένη και ταπεινωμένη  Πατρίδα μας αντιμέτωπη και  υπόλογη  απέναντι και όλων των 28 μελών της Ε.Ε.! Ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάσιμο Ντ’Αλέμα δήλωσε την 6/7/2015 ότι:«από τα 250 δις, τα 220 δις Ευρώ κατέληξαν απευθείας εις τις γερμανικές, γαλλικές τράπεζες».

Πρόδηλο είναι επίσης, ότι οι εγχώριοι υπαίτιοι της τεράστιας εθνικής μας καταστροφής υπογράφουν προθύμως και όλα τα Μνημόνια, διότι εντός της Ε.Ε. αισθάνονται ασφαλείς και ατιμώρητοι, και απεύχονται την έξοδο της χώρας μας από την Ε.Ε. ή και την διάλυση της Ε.Ε., διότι φοβούνται την βαρύτατη τιμωρία του Ελληνικού Λαού.

Οι ανόητοι της Ε.Ε. καταστρέφουν, δυσκολεύουν και μπερδεύουν την Ευρώπη, αλλά και δεν κατανοούν ούτε και το πιο απλό. Ότι το χρέος της Ελλάδος, για το οποίο ευθύνονται αυτοί, δεν είναι βιώσιμο εις τον αιώνα τον άπαντα, κατά την γνώμη όλων των διεθνών οικονομικών εκθέσεων. Κατασκεύασαν σκοπίμως ένα Γόρδιο Δεσμό που καταστρέφει και την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Όμως τώρα εναπόκειται εις την ιστορική ευθύνη, την θέληση και δύναμη του Ελληνικού Λαού με μία απλή πράξη να σπάσει με το σπαθί του τον Γόρδιο Δεσμό, για να σώσει την Πατρίδα μας, αλλά και την Ευρώπη.

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού Ν. Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει  εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία εις την Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά εις την Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και επί 30-ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Η Απάντηση:

Φίλε Γιώργο,

Δυστυχώς όλα αυτά τα τραγελαφικά γεγονότα των καρεκλοκένταυρων πολιτικών, που ζούμε καθημερινά οφείλονται απλά στην αναισθησία και ασυνειδησία αυτής της φατρίας των βδελλών που κόλλησαν στο πετσί μας, χωρίς να πέφτουν ποτέ, όσο αίμα και εάν καταπιούν, ενώ οι φυσικές βδέλλες κάποτε εγκαταλείπουν το θύμα τους.  Εάν είχαν συνείδηση, ούτε κάποιος Γόρδιος Δεσμός θα μπορούσε να εμποδίσει την λύση του οποιουδήποτε προβλήματος όσο δύσκολο και εάν είναι ένα αδιέξοδο. Κάνεις λόγο για ιστορία και πολύ σωστά το διατυπώνει ο αμερικανός ιστορικός Χάουαρντ Ζίν. Εάν οι κύριοι γνώριζαν ιστορία, θα μπορούσαν να θυμηθούν τι έκανε ο Αλέξανδρος όταν βρέθηκε στο αδιέξοδο του Γόρδιου Δεσμού. Όταν κάτι δεν λύνεται, δεν σταματάει η ζωή, αλλά κόβεται και η ζωή συνεχίζεται. Ποιος από τους θεατρίνους, ανίδεους και προδότες πολιτικούς μας έχει το σθένος και την δύναμη να κόψει τον Γόρδιο Δεσμό και να πετάξει στην άκρη όλους τους δήθεν «προστάτες –σωτήρες» ξαναδίνοντας στην Ελλάδα την υπερηφάνεια που της αξίζει;

Εννοώ εκείνη την  μοναδική υπερηφάνεια που της είχαν χαρίσει εκείνοι οι ηγέτες που ξεπέρασαν και τους θεούς, στη Μάχη του Μαραθώνα, των Θερμοπυλών, των Πλαταιών, της Σαλαμίνας, του Αρτεμισίου, του Γρανικού, της Ισσού, των Γαυγαμήλων και του Υδάσπη στην Ινδία. Η αίγλη και η υπερηφάνεια της Ελλάδας δεν βεβηλώθηκε από κανένα εξωτερικό εχθρό αλλά από αυτούς τους Κόπρους και τις Λερναίες Ύδρες. Όμως όλοι αυτοί που κατέχουν μια καρέκλα, είτε στο δημόσιο, είτε στην πολιτική, είτε δημοσιογραφική παραπλανούν το λαό, επειδή ο λαός είναι μεν απλός και καλοπροαίρετος αλλά ζει σε μεγάλη πλάνη.

Για δες σήμερα γιορτάζει ο λαός και τιμάει αυτούς που μίσησαν και κατεδίωξαν  καθετί το ελληνικό ως προστάτες της Παιδείας. Πως μπορούν να είναι προστάτες της Παιδείας αυτοί οι δογματικοί άσοφοι και ψυχασθενείς  σε μια χώρα που είχε  τους μεγαλύτερους δασκάλους της οικουμένης; Δεν θα έπρεπε να είναι ο Αριστοτέλης, ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Πυθαγόρας, ο Ηράκλειτος, ο Θαλής, ο Ιπποκράτης, οι Κένταυροι και τόσοι άλλοι αμέτρητοι που ξεσκοτάδιασαν όλη την οικουμένη;  Ή μήπως τίμησαν την Ελλάδα ο Τζιτζικώστας, ο Μπουτάρης, ο Μητσοτάκης και κάποιοι άλλοι που έτρεξαν χθες με δάκρυα στα μάτια και το εβραϊκό σκουφάκι στο κεφάλι, να  αποδώσουν φόρο τιμής στο εβραϊκό ολοκαύτωμα; Τι γίνεται με τόσα ολοκαυτώματα των Ελλήνων από τους Εβραίους, από τους χριστιανούς και από τον ίδιο τον θεό που σήμερα λατρεύουν όλοι οι Ελλαδίτες; Θυμίζω το ολοκαύτωμα του Ιπποδρόμου της Θεσσαλονίκης με 17.000 Έλληνες, από τον σφαγέα Θεοδόσιο, τον οποίο τιμάμε και λατρεύουμε ως άγιο και μέγα. Θυμίζω  το ολοκαύτωμα  στον Ιππόδρομο των Κωνσταντινουπόλεως με 35.000 Έλληνες εθνικούς. Θυμίζω το ολοκαύτωμα της Σκυθουπόλεως  που εκεί σφαγιάστηκαν με τον πλέον ακραίο τρόπο δεκάδες εκατομμύρια Έλληνες εθνικοί. Και επειδή ανάφερα ένα ολοκαύτωμα των Ελλήνων με το χέρι του θεού των χριστιανών, που ίσως είναι το μεγαλύτερο στην ανθρώπινη ιστορία, θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω το κεφάλαιο που πιστοποιεί αυτή την αισχρή πράξη του «πανάγαθου» θεού. Κεφάλαιο 9, εδάφιο 16-18 του Ζαχαρία στην Αγία Γραφή όπου λέει ο θεός  «μας»: «Εγώ κύριος ο θεός θα χρησιμοποιήσω το στρατό του Ιούδα ως τόξο, το στρατό των Εφραίμ ως βέλη και το στρατό της Σιών ως ξίφος και εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων και καταχώνω αυτούς με την σφεντόνα μου και τα λιθάρια τους κοκκινίζουν όπως τα κέρατα του θυσιαστηρίου». Πως είναι δυνατόν να περνούν όλα αυτά που κατακρεουργούν την μοναδική αίγλη και υπερηφάνεια της χώρας που υπήρξε η φωτοδότρα όλης της οικουμένης; Η ιστορική μας ευθύνη έναντι των θυσιών που υπέστησαν οι πρόγονοί μας είναι πολύ μεγάλη και απαιτεί από τα παιδιά τους να γίνουν καλύτεροι από αυτούς. Αυτό σημαίνει: Έξω όλοι, αγκαλιά τα πατρώα μας και σκληρή δουλειά έστω και με στερήσεις  για να ξανακάνουμε την Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται να πλουτίζουμε  όλους τους μαφιόζους και άχρηστους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ κουρελιάζοντας και το τελευταίο ίχνος υπερηφάνειας της ιερής Ελλάδας, εάν βέβαια έχει μένει ακόμα κάποιο ίχνος.

Ξέρω, πολλοί θα  πουν ότι το όλοι έξω σημαίνει μεγαλύτερη φτώχια. Ίσως για μικρό χρονικό διάστημα αλλά όχι για μια ολόκληρη ζωή. Ο αγώνας όμως και οι θυσίες θα γίνουν για την Ελλάδα και όχι για την Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Και τι είναι αυτές οι λίγες θυσίες για την Ελλάδα μπροστά στα εκατομμύρια σώματα που έπεσαν γενναία για την Ελλάδα; Ή είμαστε άξιοι να λεγόμαστε και να παραμείνουμε Έλληνες ή τα πουλάμε όλα και καταντάμε γυρολόγοι και μπάσταρδοι του Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ,  χωρίς δική μας πατρίδα και χωρίς δικούς μας προπάτορες.

Σε χαιρετώ με αγάπη,

Αριστοτέλης Κακογεωργίου για την Ομάδα «Ε»