ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ:

Στην Τουρκία αυτή τη στιγμη βρίσκονται 3 εκατομμύρια Σύροι πρόσφυγες.
Ολοι αυτοί θέλουν να πάνε στην Ευρώπη. (Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με Αφγανούς, Ιρακινούς, Πακιστανούς, Αλγερινούς κλπ που και αυτοί καταφθάνουν καθημερινά)

Τα νούμερα που ακούτε για 50,000 είναι μπούρδες.
Μιλάμε για 1,800,0000 (νέοι και παλιοί)
(περίπου 20% ειναι οι Μουσουλμάνοι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα).

Οσοι φτάνουν στην Ελλάδα από τις 20/3 και μετά, δεν δικαιούνται μετεγκατάσταση σε άλλη χώρα των Βαλκανίων ή της Ευρώπης.

Εχουν όμως το δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα και η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να τους το παράσχει.
Αν δεν ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα (για να παραμείνουν μόνιμα) τότε θα πρέπει να γυρίσουν στην Τουρκία.
Η Τουρκία για κάθε Σύρο που θα δέχεται από την Ελλάδα (μόνο Σύρο) θα προωθεί έναν άλλο Σύρο από Τούρκικο καταυλισμό σε χώρα της Ε.Ε. (όχι αυτόν που επέστρεψε από την Ελλάδα)

Για να φύγει ένας Σύρος από την Τουρκία θα πρέπει κάποια άλλη χώρα να τον δεχτεί!
Μετά τα γεγονότα στο Βέλγιο οι χώρες είναι αρνητικές και όλα τα σύνορα κλειστά.

Αρα……..ποιός και γιατί να γυρίσει από την Ελλάδα στην Τουρκία την στιγμή που γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να προωθηθεί στην Ευρώπη;

Aρα…. το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι πρόσφυγες είναι να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα!

Αυτό είναι το “τρομερό” σχέδιο που συμφώνησε η Μέρκελ με τον Ερντογάν και υπάκουσαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Οπως καταλαβαίνετε, αυτό το σχέδιο ούτε σέβεται τον πόνο των προσφύγων από την μια πλευρά (αφού στους διάφορους καταυλισμούς ζουν σαν τα ζώα και ήδη έχουν καταγραφεί κρούσματα ηπατίτιδας, λεπτοσπείρωσης,ψώρας, ευλογιάς κ.α.) , ενώ από την άλλη καταστρέφει την Ελλάδα η οποία βρίσκεται ήδη σε ανθρωπιστική κρίση και στα πρόθυρα της διάλυσης.

Οπως επίσης (θα έπρεπε να) καταλαβαίνετε, ότι την Ελλάδα από δω και μπρός (τώρα και ολοφάνερα) θα την διοικούν η Γερμανία (πρωτίστως) μαζί με την Τουρκία, ενώ οι εκλογές θα έχουν το χαρακτήρα διαγωνισμού δημοτικότητας (δηλαδή ποιός θα είναι περισσότερο όμορφος ή τσαχπίνης για πρωθυπουργός). Γιατί πλέον ο πρωθυπουργός θα είναι ενα εκτελεστικό, πηθείνιο και υπάκουο όργανο).


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ:


Αγαπητέ φίλε,

η Ελλάδα είναι αυτό που  εκφράζεις αλλά οι κάτοικοί της, δεν πρέπει να είναι αντάξιοι αυτού του μεγαλείου;
Και εάν ήταν πράγματι αντάξιοι αυτής της μοναδικής κληρονομιάς ποιος θα τολμούσε να βάλει χέρι αφού θα ήξερε ότι θ άκουγε από τον Λεωνίδα  το “Μολών λαβέ”, από τον Αλέξανδρο το “ποτέ δεν θα συγχωρήσω αυτούς που ατίμασαν τα ιερά των προγόνων μου  ούτε ακόμα και εάν μετανοήσουν”
και από τον Μιλτιάδη ” Αθηναίοι εάν νικήσουμε τους Πέρσες, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους, εάν όμως εμείς νικηθούμε δεν θα έχουμε πατρίδα να επιστρέψουμε όπως αυτοί”. Τι απομένει λοιπόν;
“Νίκη ή θάνατος”
Εμείς δεν φάνηκε να είχαμε σθένος για τέτοιες αποφάσεις. Εμας μας αρέσει να φιλοσοφούμε αλλά όχι να πέφτουμε στη φωτιά. Το Ιντερνέτ  βρίθει από φιλοσόφους. Είναι όμως πάμφτωχο από έργα, και μάλιστα φιλοσόφους που το 90%  χρειάζονται άμεσα ζουρλομανδύες.
Είμαστε άξιοι αυτής της μαύρης τύχης γιατί ατιμάσαμε τα ιερά των προγόνων μας και βεβηλώσαμε όλες τις αξίες καθότι τις χρησιμοποιούμε όπως και τα ιερά για την εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων μας. Την Κυριακή που μας πέρασε θα είδες τον Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”. Αυτοί οιδολοπλόκοι οργανωτές μαζί με όλες τις δήθεν αρμόδιες υπηρεσίες χρησιμοποιούν τό ιερό όνομα του Αλεξάνδρου για εξουσιαστική προβολή και  χρήμα. Δεν μπορείς να  “τιμάς”  ζητώντας 20.000€ για νερό  200 ατόμων. Ούτε μπορείς να τολμάς να απαιτείς 150.000€ για  διανυκτερεύσεις επισήμων. Ούτε μπορείς να εισπράτεις από τους συμμετέχοντες 30 έως 60 ευρώ αλλά ούτε και μπορείς να διορίζεις ένανΆνθιμο πρόεδρο ή επίτιμο πρόεδρο  σε ένα αθλητικό γεγονός που καταδιώχτηκε από κάθε Άνθιμο. Το χειρότερο όμως να επιτρέπεις αυτόν που καταδίωξε τον Ελληνισμό, που καταρράστηκε τον Αλέξανδρο ως άθεο, ως αμαρτωλό, μιαρό και όλα τα σχετικά να αγιάζει τον Αλέξανδρο σύμφωνα με τα εβραϊκά έθιμα. Βλέπεις λοιπόν πόσο αισχρά φερόμαστε. Έχουμε καταντήσει τον Αλέξανδρο μέχρι και σκουπιδιάρη. Είδα κάδους σκουπιδιών “Μέγας Αλέξανδρος”. Που είναι ο σεβασμός, η εκτίμηση και η τιμή;
Αυτά τα βλέπουν οι ξένοι και δικαίως δεν μας λαμβάνουν υπόψη.

Σε χαιρετώ
Αριστοτέλης Κακογεωργίου
για την Ομάδα “Ε” Έψιλον