Στιγμιότυπα από την ενεργό συμμετοχή:

Ο Πρόεδρος της Ομάδας «Ε» Έψιλον Αριστοτέλης Κακογεωργίου ενσαρκώνει τον σκληρό αγώνα για την απελευθέρωση τρέχοντας με πλήρη πολεμική εξάρτηση τον δρόμο που συνόδεψε την εκδήλωση συνοδευόμενος από το ενεργό μέλος την Τασούλα Φιλιππίδου επίσης με αρχαιοελληνική αθλητική γυναικεία ένδυση αλλά και από τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τα δύο αυτοκίνητα που φαίνονται πίσω για προστασία και εφοδιασμό.

 

 

Τερματισμός της διαδρομής. Ο Αριστοτέλης φτάνει στο τέρμα όπου το πλήθος τον υποδέχεται με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα.

 

Ο Πρόξενος κύριος Καντζόγλου Θεόδωρος ο οποίος ήταν και η ψυχή της εκδήλωσης βραυέει τον πρόεδρο της Ομάδας «Ε» Έψιλον και τον συγχαίρει για την ενεργό συμμετοχή του τόσο στην εν λόγω εκδήλωση όσο και εν γένει στο κοινωνικό γίγνεσθαι της ανθρωπότητας.

 

Ο Αριστοτέλης καταθέτει στεφάνι στους ήρωες της απελευθέρωσης εκ μέρους του Δ.Σ. της θρυλικής Ομάδας «Ε» Έψιλον.

 

Ο Αριστοτέλης προσφέρει αναμνηστικό μετάλλιο στον Πρόξενο κ. Καντζόγλου Θεόδωρο και στον κ. Ηλία Καράμπελα εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομάδας «Ε» Έψιλον και τους συγχαίρει για την ευγενέστατη και ελληνοπρεπέστατη πρωτοβουλία που είχαν να προβούν στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης στην οποία δεν παρευρέθηκε δυστυχώς κανένας πολιτικός άρχοντας εκτός από τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Σιώης Νικήτας.

 

Απο την ευγενέστατη και θετική συμπαράσταση των μελών της Χρυσής Αυγής με τον Βουλευτή Σερρών κ. Σιώη Νικήτα

Άσχετα με τα διάφορα σχόλια γύρω από την Χρυσή Αυγή και άσχετα με τα διάφορα λάθη που ίσως γίνονται, την ημέρα αυτή η συμπαράστασή τους ήταν μοναδική, ελληνοπρεπής και ευγενική. Το Δ.Σ. της Ομάδας «Ε» Έψιλον τους ευχαριστεί και τους συγχαίρει.

Η Ομάδα «Ε» Έψιλον εκτιμά κάθε θετική συμβολή στα ελληνικά και κοινωνικά θέματα χωρίς να ενδιαφέρεται για την ταυτότητα των ανθρώπων που είναι έτοιμοι να προσφέρουν με σκοπό την προώθηση των υψηλών αξιών και των συμφερόντων του κοινού. Η Ομάδα «Ε» Έψιλον από την ίδρυσή της το έτος 1962 μέχρι σήμερα δεν έλειψε ποτέ από παρόμοιες εκδηλώσεις κι ούτε θα λείψει ποτέ στο μέλλον.