Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες,

Θέλουμε να σας τονίσουμε για ακόμα μια φορά, να προσέχετε τις διάφορες ομάδες «Ε» που εμφανίζονται στο internet. Καμία από αυτές δεν έχει σχέση με την Ομάδα «Ε» και κανένας από τους ανώνυμους συντάκτες δεν ήταν ποτέ μέλος και δεν επικοινώνησε με τους αρμοδίους της Ομάδας «Ε». Πολλοί από αυτούς είναι πληρωμένοι από διάφορα κατεστημένα με σκοπό να θολώσουν τα νερά των αναγνωστών γύρω από την ύπαρξη και την αποστολή της Ομάδας «Ε». Άλλοι πάλι από αυτούς σκοπό έχουν να μαζέψουν με τον τρόπο αυτό χρήματα ξεγελώντας τους καλόπιστους.

Κανένας από όλους αυτούς δεν έχει ταυτότητα και ως εκ τούτου δεν είναι νομικό πρόσωπο, δεν έχει αριθμό καταχώρησης, δεν έχει ΑΦΜ, δεν έχει διεύθυνση, δεν μπορεί να έχει τηλέφωνο ως Ομάδα «Ε» και δεν μπορεί να έχει λογαριασμό σε τραπεζικό ίδρυμα. Αυτοί είναι οι παράγοντες που αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας οργάνωσης. Όποιος δεν μπορεί να σας δώσει αυτά τα στοιχεία πληρεί τους όρους του απατεώνα ή του πληρωμένου κατασκόπου.

Ο άλλος όρος δε που χρησιμοποιούν ότι είναι «μυστική», είναι ένα ανόητο επιχείρημα αφού εάν κάτι είναι μυστικό δεν δημοσιεύεται και δεν πρέπει να το μάθει ποτέ κανένας. Και αυτός ο όρος τάσσεται εναντίον της αποστολής της υφιστάμενης Ομάδας «Ε», η οποία είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, το 1999 μετέφερε την έδρα της από το εξωτερικό στην Θεσσαλονίκη. Είναι καταχωρημένη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, στην Α΄Εφορία και έχει τα τηλέφωνα 2310 69.79.64 και 2310 69.86.54.

Μπορεί όποιος θέλει να γίνει μέλος και να λάβει την ταυτότητα της Ομάδας ‘Ε». Κυκλοφορούν δύο βιβλία της Ομάδας «Ε» που είναι τα μοναδικά νόμιμα. Κανένα άλλο δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί με τον τίτλο Ομάδα «Ε» Έψιλον.

Τα γραφεία βρίσκονται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με τα τηλέφωνα που αναφέρθηκαν. Το email της ομάδας είναι Omadahepsilon1962@gmail.com και η ιστοσελίδα www.omada-hepsilon.org . Έχει δύο ναούς οι οποίοι λειτουργούν και στους οποίους γίνονται επίσημα όλα τα μυστήρια όπως ονοματοδοσίες, γάμοι και νεκρόσημες τελετές. Έχει πετύχει νομικά την αναβίωση της Αλεξανδρινής Θρησκείας, την οποία αγκάλιασε πολύς κόσμος τόσο Έλληνες όσο και ξένοι.

Για κάθε ερώτηση ή απορία είμαστε στη διάθεση όλων, προσωπικά, τηλεφωνικά, εγγράφως ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αριστοτέλης Κακογεωργίου

Από το αρμόδιο Τμήμα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.