Προς την Εφημερίδα ”Ελλήνων Λόγος”
Κύριο Σταθόπουλο Κωνσταντίνο
03.08.2009

Φωτοτυπία του δημοσιεύματος στο ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΣ'' . Μετά από αυτή την πράξη , η εφημερίδα καθίσταται πλέον εχθρική και οφείλει να καταδικαστεί. 'Ετσι δικαίως καταντάμε της Κοινωνίας περίγελοι και των αρχαίων παλιάτσοι. Για να διαβάσετε το άρθρο κάνετε κλικ πάνω στην εικόνα.

Κύριε Σταθόπουλε ,
Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα ”Εγκαθίδρυση του πρώτου ”ναού των θεών” στη σελίδα 16 της εφημερίδας σας με ημερομηνία 24.07.2009 γεμάτο κακόβουλες ουτοπίες και συκοφαντίες . ( Δεν ονομάζεται ”Ναός των Θεών” αλλά ”Ελλήνων Ναός”.
Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε , ότι ο βέβηλος ήταν αυτός που καιγόνταν για την δήθεν βεβήλωση του χώρου εκ μέρους του κυρίου Αναστασάκη και εκ μέρους κάποιων άλλων επισκεπτών οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης χωρίς να βλάψουν ή να βεβηλώσουν τον χώρο και την εκδήλωση. Πιάστηκες από ανύπαρκτα πράγματα και με φαντασιώσεις και ουτοπίες , προσπάθησες παραχαράζοντας την αλήθεια να δημιουργήσεις ένα βρώμικο παραμύθι γύρω από τον ιερό χώρο και γύρω από την εκδήλωση της καθιέρωσης του 1ου ιερού χώρου.
Ο χειρότερος εχθρός αυτής της πρωτοβουλίας δεν θα έγραφε ποτέ τέτοια ψέματα και δεν θα τολμούσε να παραχαράξει τις πραγματείες που είναι ζωντανές , βρίσκονται στον ιερό χώρο και ανατρέπουν κάθε δικό σου κακόβουλο χαρακτηρισμό που έκανες σε βάρος των ιερών και σε βάρος των ευεργετών που είναι μόνο απλοί αξιοπρεπείς ‘Ελληνες.
Το μίσος , ο φθόνος , και η εκδίκηση που σε χαρακτηρίζουν στο δημοσίευμα δεν σου άφησαν κανένα περιθώριο να θαυμάσεις τα μοναδικά και πανέμορφα μαρμάρινα αγάλματα όπως της θεάς Δήμητρας , της θεάς Αφροδίτης , της θεάς Αθηνάς , της μητέρας των Ελλήνων Ορσηίδας με τον Ξούθο , τον Δώρο και τον Αίολο , το σύμπλεγμα της αγάπης καθώς επίσης και τα χάλκινα αγάλματα , όπως της θεάς Θέμιδας , της θεάς Περσεφόνης , της Τροφού , του Αριστοτέλη και του Περσέα . Ούτε ο φθόνος σου άφησε περιθώριο να θαυμάσεις τους πενήντα μοναδικούς ζωγραφικούς πίνακες με παραστάσεις από την Αρχαία Ελληνική ιστορία και μυθολογία. ‘Ολα αυτά που είναι μοναδικά σε όλο τον κόσμο όπως είναι και το οίκημα του ΝΑΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ και ο τόσο όμορφ

ος περίβολος σε άφησαν αδιάφορο και τα τυφλά σου μάτια έπεσαν στο άγαλμα της θεάς Αθηνάς επάνω στο ΝΑΟ που κατακρίνεις ως τσιμεντένιο , λες και σου ζητήσαμε επιδότηση ή μας χρηματοδότησες και ήρθες να εξακριβώσεις ποιός έφαγε τα λεφτά σου.
Το άγαλμα δεν είναι τσιμεντένιο και μπορεί όποιος θέλει να το διαπιστώσει . Αλλά άσχετα με αυτό , τσιμεντένιο , μαρμάρινο , αλάβαστρο ή χάλκινο παρουσιάζουν την θεά Αθηνά που η αξία της και η υψηλή έννοια δεν εξαρτώνται από το υλικό της απεικόνισης .

Η νομίζεις ότι τα αγάλματα που στήνονται σε διάφορα σημεία της χώρας μας με τις τρομερές υπερτιμολογήσεις ή τουλάχιστο με τα χρήματα των φορολογουμένων ενθουσιάζουν περισσότερο τους θεούς και τους ήρωες από αυτά που στήνουμε εμείς μόνο από αγάπη , σεβασμό και ευγνωμοσύνη διαθέτοντας ένα σοβαρό κομμάτι από τη δική μας ζωή ; Δεν ισχυριστήκαμε ποτέ ότι ο Ναός είναι ο Παρθενώνας του Περικλή . Ούτε τα χρήματα του Περικλή είχαμε , ούτε κανένα κρατικό κονδύλιο χειριστήκαμε . Αλλά ο Περικλής δεν έστησε τον Παρθενώνα μόνος του , ούτε με δικά του χρήματα , αλλά δεν ήταν και ο πρώτος. Εάν ανατρέξεις στους πρώτους Ναούς των Ελλήνων θα εξακριβώσεις με μεγάλη σου λύπη ότι αυτός ο ταπεινός Ναός ξεπερνάει πολλούς άλλους στην οικουμένη αφού έγινε μόνο από αγάπη με θυσίες χωρίς καμία υποχρέωση σε κάποιον που θα τον υποχρέωνε κάποτε να γονατίσει μπροστά του. ‘Ολα είναι δουλειά και χρήματα πολύ απλών ανθρώπων που δεν εξαρτώνται από πουθενά και έτσι ο ”Ναός των Ελλήνων” είναι υπερήφανος και ως τέτοιος μοναδικός στον κόσμο.
Η γωνιά αυτή είναι χαρισμένη από αγάπη και σεβασμό στην Ελληνική ψυχή και σε ό,τι περικλύει η έννοια ΕΛΛΑΔΑ . ‘Οποιος τολμήσει να βεβηλώσει αυτήν την αγνή γωνιά που ανήκει στις ψυχές των Ελληνικών Θεών , των Ελήνων Ηρώων και όλων των Ελλήνων , τότε οφείλει να υποστεί αυτά που υπαγόρευσε ο Μέγας Αλέξανδρος και που δυστυχώς κύριε Σταθόπουλε ούτε αυτά δεν είχες μάτια να διαβάσεις που βρίσκονταν μόνο δέκα μέτρα μακριά από το άγαλμα της θεάς Αθηνάς και το οποίο είχες την α

ναίδεια να κακολογήσεις.
”Δεν θα συγχωρέσω ποτέ αυτούς που θα διαταράξουν την μοναδική αυτή γωνιά
που μου απέμεινε από την μεγάλη μου πατρίδα , ούτε ακόμα και εάν μετανοήσουν”.

                                                                            Μέγας Αλέξανδρος

Εσύ κ. Σταθόπουλε είσαι ο πρώτος και μέχρι τώρα ο μοναδικός που διατάραξες αυτόν τον ιερό χώρο , τον βεβήλωσες και ο Αλέξανδρος δεν θα σε συγχωρέσει ποτέ. ‘Ολο σου το ενδιαφέρον στεγάστηκε στο μίσος εναντίον του κ.Αναστασάκη και στην απογοήτευσή σου επειδή δεν σε αφήσαμε να συνεχίσεις να βεβηλώνεις τον ιερό χώρο. Την ιερότητα δεν την καθορίζει ο φανατισμός σου αλλά ο ενάρετος χαρακτήρας που εσύ στερείσαι. Τα τρία κακά που χαρακτηρίζουν το δημοσίευμά σου όπως σου αναφέραμε και πιο πάνω δεν κοσμούν τον Ελληνισμό αλλά τον Γιαχβέ. Αυτός χαρακτηρίζεται από μίσος , φθόνο και εκδίκηση. Ξεκαθάρισε λοιπόν που ανήκεις και μην μπλέκεσαι στα πόδια μιας καθαρά πανανθρώπινης ελληνικής προσπάθειας . Το ελληνικό κίνημα

αγκαλιάζει τους πάντες και δεν βλέπει κανένα ως εχθρό εκτός από τους παλιάτσους των αρχαίων , τους εφιάλτες και τους βεβηλωτές. Ο Αναστασάκης δεν βεβήλωσε ούτε την εκδήλωση , ούτε τον χώρο. Κανένας θεός δεν θα τον καταδικάσει επειδή κατά την γνώμη σου ανήκει στην ΣΤΟΑ ”Χ” ή σε κάποια οργάνωση που δεν αρέσει στην αφεντιά σου . Εμείς δεν ζητήσαμε από κανέναν ταυτότητα και καλέσαμε όλον τον κόσμο. ‘Οπως ήρθες εσύ που σε βλέπουμε σε κάθε εκδήλωση να πουλάς και να εισπράττεις χωρίς να μας ενδιαφέρει που ανήκεις , έτσι ήρθαν όλοι οι επισκέπτες.
Σε τι σε ενόχλησε η παρουσία του δημοφιλέστατου και αγαπητού Νομάρχη Θεσσαλονίκης κύριου Παναγιώτη Ψωμιάδη και ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να γελοιοποιήσεις μια ευγενική συμπεριφορά ενός τοπικού ηγέτη ο οποίος τίμησε την εκδήλωσή μας.
Ούτε σου πουλήσαμε κάτι , ούτε σου ζητήσαμε λεφτά. Πληρώνουμε πολλά λεφτά σε κάθε εκδήλωση που κάνουμε , ενώ εσύ αγαπητέ κύριε Σταθόπουλε σε όλες τις εκδηλώσεις που παρουσιάζεσαι μόνο εισπράττεις. Πότε έβαλες εσύ το χέρι στην τσέπη να πληρώσεις κάτι για τον ιερό αυτό σκοπό που θέλεις να ανήκεις.
Τα πάντα κατευθύνθηκαν από την Ομάδα ”Ε” και το πνεύμα σε όλη την διάρκεια ήταν μόνο ελληνικό και ανθρωπιστικό. Γάφεις ότι βαρέθηκες να βλέπεις την απονομή των μεταλλίων. Αφού όμως φάνηκες πολύ μικρός και ανίκανος να κατανοήσεις την ι

ερότητα αυτής της στιγμής που για να πραγματοποιηθεί καποιοι πληρώσανε πολλά λεφτά δεν σε υποχρέωσε κανένας να μείνεις και να παρακολουθήσεις αυτές τις για την αφεντιά σου ”ανιαρές” σκηνές και παραστάσεις. Υπόφερες από κάθε ευγενική σκηνή που κοσμούσαν την εκδήλωση γιατί εσύ ήσουν ένα ξένο κομμάτι και ποτέ δεν θα αποκτήσεις την δύναμη να κατανοήσεις την βαθύτητα αυτών των πράξεων και ενεργειών. Ο χώρος δεν σε χωρούσε και δεν σε χωράει , γιατί δεν ήταν και δεν είναι κατάλληλος για βρίσιμο αλλά ήταν και είναι ο κατάλληλος για τιμές και σεβασμό.

  Ο χώρος αυτός που κινούμαστε εδώ και δεκάδες χρόνια δεν μπορεί να παραχωρήσει καμία θέση σε κακούς , σε εκδικητικούς και σε εμπόρους της Ελλάδας. Μετά από αυτές τις ανυπόστατες αισχρότητες που εξέφρασες και οι οποίες θα κοινοποιηθούν σε όλο τον κόσμο , θα έχεις την τύχη του αχάριστου Ιξίωνα και την κατάρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου καθότι πέτυχες να είσαι ο πρώτος που θέλησες εσκεμμένα να βεβηλώσεις αυτόν τον ιερό και αγνό χώρο. Η Ομάδα ”Ε” που αγωνίζεται για την επίτευξη των ιερών στόχων δεν θα επιτρέψει ποτέ σε ανθρώπους σαν την αφεντιά σου να βεβηλώνουν τους ιερούς χώρους και να σφηνώνουν μόνο για να πουλήσουν και να εισπράξουν. Είναι ντροπή σου , είσαι ο 1ος αθάνατος στην κατηγορία των βεβηλωτών του πρώτου Ναού των Ελλήνων.

Από την Γραμματεία της Ομάδας ”Ε” Εψιλον