Προς την  Εφημερίδα  VETO
23.05.2010/01/VETO
Ρεπορτάζ(Στέφανος Χίος – 211-5550500/φ.5550560
Πηγών και Ερυμάνθου
14564 Κιφησιά

Θέμα: Ρεπορτάζ του Στεφάνου Χίου στις 23.05.2010 σελίδα 50

Κύριε Διευθυντά,
Λυπάμαι για την ταλαιπωρία του κυρίου  Τίτου Μαρκόπουλου και  για την   σύμφωνα με το νόμο ασυμβίβαστη συμπεριφορά  των αρμοδίων υπηρεσιών. Είναι πολύ  τραγικό να  χρησιμοποιούνται σήμερα στον 21ο  αιώνα τα μέτρα της εποχής που θριάμβευε  η Ιερά Εξέταση.
Aσχετα όμως με  το τραγικό αυτό συμβάν θέλω να σας ενημερώσω, ότι ο συμπαθέστατος  κύριος Μαρκόπουλος, καμία σχέση δεν έχει με την Ομάδα «Ε» και τίποτε απολύτως δεν γνωρίζει. Τα αρχεία  της Ομάδας «Ε» δεν είναι κρυφά ούτε η Ομάδα «Ε»  ανήκει σε  παρακρατικές οργανώσεις ή άλλες παρεμφερείς.  Oλοι όσοι μέχρι σήμερα ασχολήθηκαν με την Ομάδα «Ε» χωρίς την έγκρισή μας.  έχουν παρανομήσει  αλλά εμείς δεν θελήσαμε να υποβάλουμε κάποιο ένδικο μέσο. Ειδοποιήσαμε  με λεπτότητα και ευγένεια να σταματήσουν να χαζολογούν και να βεβηλώνουν την έννοια της Ομάδας «Ε».  Ούτε με άλλες Οργανώσεις (Τέκτονες-Μορμόνους- Μασόνους κτλ.)   έχει συνεργασίες ή επαφές η Ομάδα «Ε». Δεν  είναι εχθρική  απέναντι σε καμιά Οργάνωση απλώς οι στόχοι και οι κατευθύνσεις δεν συμβαδίζουν και δεν συμπίπτουν πουθενά.
Η Ομάδα «Ε» είναι μια καθαρή Ελληνική Οργάνωση με στόχους  που εξυπηρετούν, προωθούν και προστατεύουν τα Ελληνικά  ιστορικά, κοινωνικά και οικονομικά συμφέροντα. Ασφαλώς και δεν συμφωνεί με πολλά ανθελληνικά  συνθήματα και ανθελληνικές τακτικές  της Εκκλησίας και της πολιτικής απαρτίας. Ούτε οι  στόχοι της  στιγματίζουν τους ξένους ως εχθρούς, αντίθετα βλέπει  όλους τους ξένους σαν αδερφούς και συνεργάτες πλην όμως ο καθένας  οφείλει να έχει την δική του οικογένεια, το δικό του κρεβάτι και τη δική του τσέπη.
Η μοναδική Ομάδα   «Ε» που ιδρύθηκε νόμιμα  το 1962 και   λειτουργεί με  πολλές δραστηριότητες σε όλους τους κοινωνικούς τομείς  είναι αυτή που βλέπετε στο επιστολόχαρτο με έδρα  το Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης  όπου βρίσκεται και ο πρώτος  Ναός των «Ε»  που  ιδρύθηκε μετά από 2000  χρόνια.  Η Ομάδα «Ε» έχει  αντιπροσωπείες  σε άλλες 49  χώρες.  Η πρώτη έδρα της  το  1962   ήταν η Γερμανία. Κακόβουλα και βρώμικα άρπαξαν  το «Ε» κάποιοι  έμποροι  των Ελληνικών Αξιών και άρχισαν  να πλάθουν μύθους για να μοσχοπουλήσουν  τα ηλίθια  συγγράμματά τους  ξεγελώντας  τους διψασμένους για μάθηση Έλληνες  που τελικά τους έριξαν  σε  νέες παγίδες. Όταν ο πρόεδρος της Ομάδος «Ε» βγήκε για πρώτη φορά στον κύριο  Χαρδαβέλα, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη  ζητώντας να μην ασχοληθεί πλέον κανένας με την Ομάδα «Ε»  χωρίς δική του έγκριση..
Oπως βλέπετε είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου  και προστατεύεται  από το Νόμο. Τα πραγματικά μέλη της Ομάδος «Ε» δεν είναι ούτε για ψυχιατρεία, ούτε για φυλακές αλλά μόνο για σκληρούς πνευματικούς αγώνες κατά των εχθρών  του Ελληνισμού που δυστυχώς είναι μέσα στην Ελλάδα και όχι έξω.  Αυτά δε που γνωρίζουν  τα μέλη  της δεν είναι επικίνδυνα  μυστικά αλλά μόνο  ιστορικές αλήθειες που ταρακουνούν  τις  καρέκλες των δολοπλόκων  και το κατεστημένο   εκείνων που κατάντησαν την Ελλάδα μας   κακομοίρα, ζητιάνα  και τους Έλληνες περίγελους  των Ευρωπαίων και παλιάτσους  των Αρχαίων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αριστοτέλης Κακογεωργίου (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων)