Προς την
Ομοσπονδία Ελ. Βετερ. Αθλητών
Κύριο Συμεωνίδη η κ. Κωσταντόπουλο
Αρχιμήδους  16 (Παναθην. Στάδιο)
11635  Αθληνα

Κύριε Συμεωνίδη, κύριε Κωσταντόπουλε,
Eλαβα την επιστροφή του  φακέλου για την συμμετοχή μου στο Π.Π. Βετεράνων Αθλητών στίβου  2008. Το ότι  η δήλωση υποβάλλεται  μέσω του  Συνδέσμου και  όχι μεμονωμένα  το πληροφορούμε  για πρώτη  φορά.
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης στον οποίο ανήκω εδώ και πολλά χρόνια και προσέφερα τεράστιες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς και οικονομικά ακόμα, ποτέ δεν με ενημέρωσε ούτε για   πανευρωπαϊκό ούτε για παγκόσμιο  πρωτάθλημα. Είμαι  επόμενο  λοιπόν  να μην μου είναι γνωστές οι καθορισμένες διαδικασίες.   Μια που ο πρόεδρός μας και υπεύθυνος όπως αφήνετε να νοηθεί  δεν είχε ποτέ   επίγνωση του καθήκοντός του  να  με ενημερώσει, ακολούθησα την τακτική  άλλων συναθλητών μου. Την πληροφορία  για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  την  έλαβα εντελώς τυχαία από άλλη συζήτηση που είχα με του  συναθλητή μου Ιούλιο Aμποτ, τον οποίο και παρακάλεσα να μου στείλει με φαξ όλα τα σχετικά, τα οποία  όφειλε να μου στείλει   έγκαιρα ο Σύνδεσμος  ή η Ομοσπονδία  που όπως βλέπετε δεν βγήκαν και καθαρά. Ο ίδιος  ο  Ιούλιος έστειλε τα δικά του κατ ευθείαν στην  Ομοσπονδία και  εγώ έκανα το ίδιο  με την εντύπωση, ότι αυτό είναι το σωστό αφού δεν είχα ποτέ καμιά άλλη πληροφορία. Ουσιαστικά  εγώ  όφειλα να δώσω μόνο την συγκατάθεσή μου όπως γίνεται και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.  Από εκεί και πέρα εσείς όλοι μαζί με πρωτοπόρο τον πρόεδρο του ΣΕΒΑΣ  Θεσσαλονίκης   είχατε υποχρέωση όχι μόνο να  με δηλώσετε αλλά και να αποφασίσετε σε ποια αγωνίσματα θα λάβω  μέρος για  καλλίτερα εξυπηρέτηση των  γενικών  συμφερόντων  ΣΕΒΑΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  και Ελλάδος  την στιγμή που οφείλετε  να  γνωρίζετε τις επιδόσεις και τις  επιθυμίες των  αθλητών σας. Όταν  όμως ένας δυνατός αθλητής σε επιδόσεις και μοναδικές  προσφορές  στον αθλητισμό  δεν ενημερώνεται ποτέ για τόσο σημαντικά  γεγονότα,  πρέπει να τεθεί ένα  πολύ σοβαρό θέμα πλέον στο τραπέζι για να   βγει  από τον βούρκο  της σαπίλας  το  κάποτε υπέροχο αθλητικό πνεύμα που καταρρακώθηκε από κάποιους  ”Μεγάλους Αγίους”  και εξακολουθεί  να  ταλαιπωρείται  από κάποιους σημερινούς  πιστούς και οπαδούς  των αναφερομένων  κατεδαφίζοντας   κάθε  υπέρτατη  αθλητική αξία  και καταδιώκοντας χωρίς ντροπή  και επίγνωση  καθήκοντος τους   πιστούς των ιδεωδών του  Ελληνισμού και του Αθλητισμού.
Για να σας διευκολύνω επειδή  δεν  είχα καμία  άλλη δυνατότητα  να εμβάσω  τα προβλεπόμενα τέλη συνολικά  79,- Ευρώ, κατάθεσα το ποσό κατ ευθείαν στον λογαριασμό της Επιτροπής, ο οποίος γνωστοποιείται στο φυλλάδιο περί  των τελών  συμμετοχής για κάθε αγώνισμα και  το οποίον καθορίζει ως τελευταία ημέρα πίστωσης  την 30η  Μαίου 2008. Εγώ πίστωσα τον λογαριασμό  με το αναφερόμενο στις 26.05.08.  Δηλαδή πέντε ημέρες   νωρίτερα.
Ο  αποκλεισμός μου  εδώ και τόσα χρόνια είναι λίαν άδικος και αντίκειται όπως ανάφερα της αποστολής και των ιδεωδών  του αθλητισμού. Ενώ εσείς  έπρεπε να πασχίζετε  για να μας παρακινήσετε να  λάβουμε μέρος σε τέτοιους αγώνες, ανεβάζοντας το κύρος  της Ομοσπονδίας και της Ελλάδος,  φθάσαμε  στο σημείο  να  σας  παρακαλάμε   εμείς τελικά  να μας  δεχτείτε με  δικά μας έξοδα  και  τις όχι ευκαταφρόνητες  επιδόσεις  μας.
Σας επιστρέφω  όλο τον φάκελο  της συμμετοχής μου και  σας  δηλώνω  ρητά, ότι  δεν θα δεχτώ  σε καμία περίπτωση  αμαχητί  την απόρριψη   της δήλωσής  μου  αφού έχει υποβληθεί   και εμπρόθεσμα και νόμιμα. Και εάν κάτι είναι παράτυπο να αναζητηθεί στην ηγεσία των ΣΕΒΑΣ και όχι σε μένα. Το έγγραφο προς  τους Συνδέσμους των ΣΕΒΑΣ  από 06.04.08 το αντικρίζω  σήμερα για πρώτη φορά  29.06.2008.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κοινοποίηση
ΣΕΒΑΣ  Θεσσαλονίκης και όπου αλλού χρειαστεί