Αγαπητά μέλη,

αγαπητές φίλες και φίλοι του Ελληνισμού,

σας γνωρίζουμε οτι κάνουμε το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα της Ελεύθερης Ώρας γύρω απο την Ομάδα «Ε» Έψιλον με σκοπό να προστατέψουμε την ιερή αποστολή της απο κάθε βεβήλωση και παραχάραξη ορισμένων εμπόρων των υψηλών αξιών και ιδεών του Ελληνισμού. Τονίζουμε για πολλαπλή φορά οτι κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει χρήση του κατοχυρωμένου τίτλου της μοναδικής υφιστάμενης Ομάδας «Ε» Έψιλον που ιδρύθηκε το 1962, είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, έχει σήμερα όπως γνωρίζετε όλοι έδρα στην Θεσσαλονίκη καταχωρημένη ως νομικό πρόσωπο στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και στην Ά Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης. Το γνωρίζετε οτι μπορεί όποιος θέλει να γίνει επίσημα μέλος αυτής της θρυλικής οργάνωσης η οποία έχει παράδοση και δραστηριότητες δεκαετιών και αφού πάρει την επίσημη ταυτότητα ως μέλος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον τίτλο εφόσον εξυπηρετούνται οι σκοποί και η αποστολή  βάσει του επίσημου καταστατικού της που εγκρίθηκε και νομιμοποιήθηκε απο τα δικαστήρια.

Σχόλιο σχετικά με το δημοσίευμα της Ε.Ω. 1ης Μαρτίου 2013

-περί Ομάδας «Ε» Έψιλον-

 

Δυστυχώς επανερχόμαστε για πολλαπλή φορά στο εν λόγω θέμα αφού φυτρώνουν ακόμη αμέτρητοι συγγραφείς με βιβλία που έχουν θέματα γύρω από την ομάδα «E».

Κανένας όμως από αυτούς δεν είναι ελληνοπρεπής αφού δεν έχει σχέση με την Oμάδα «Ε» Έψιλον και παρόλα αυτά καπηλεύεται τον τίτλο προς ίδιον όφελος.. Ποιος τους καθοδηγεί και ποιος τους έδωσε την εντολή να παριστάνουν τους Ελληναράδες;

Μήπως είναι πληρωμένα πιόνια των παγκόσμιων εξουσιαστών και της ξετσίπωτης γαλούχησης της θρησκευτικής δογματικής  πολιτικής; Όλα αυτά που αναφέρει ο φίλος Γεώργιος Πάλμος ανήκουν σε παραμύθια παιδικών φαντασιώσεων, για να μην τα χαρακτηρίσουμε κακοήθη, κακοπροαίρετα και λίαν επικίνδυνα αφού βεβηλώνουν πραγματείες παραπλανώντας το λαό σε καταστροφικούς ατραπούς βεβηλώνοντας κάθε ιερότητα που συνδέεται με την έννοια «Έλλην». Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούν ξένους τίτλους με σκοπό να ικανοποιήσουν προσωπικά οφέλη, χωρίς να συνειδητοποιούν την τεράστια εθνική βεβήλωση και χωρίς να έχουν επίγνωση ότι μετατρέπουν το διψασμένο σημερινό «Έλληνα» σε παθολογικά ηλίθιο κατασκεύασμα.

Τι έκαναν όλοι αυτοί οι φωστήρες για την Ελλάδα, για το λαό και για την αρχαιότητα; Που είναι τα έργα τους; Που είναι η υλοποίηση του αγώνα τους; Μήπως στις ηλίθιες φαντασιώσεις των βιβλίων που παράνομα εξέδωσαν και δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν, με σκοπό να πουλήσουν ένα νέο ναρκωτικό, όμοιο με κάθε φανατικού θρησκευτικού δόγματος  βυθίζοντας τον ήδη συγχισμένο  άνθρωπο σε  πιο βαθύ σκοτάδι.

Η Ομάδα «Ε» Έψιλον δεν κατοικεί στον Σείριο, ούτε στο φεγγάρι γιατί από εκεί δεν θα μπορεί να εκπληρώσει την υψηλή αποστολή της. Ούτε μπορεί να είναι απόκρυφη και μυστική αφήνοντας το λαό στα στόματα των άγριων ανδραπόδων των κατεστημένων.. Βρίσκεται μέσα στις κοινωνίες και είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με τους έχοντας αφύσικο ψυχικό κόσμο «προοδευτικούς διεθνιστές». Η Ελλάδα σώθηκε πολλές φορές από τις πάτριες Ομάδες «Ε» Έψιλον. Ο Λεωνίδας με την Ομάδα «Ε» ΄Εψιλον των 300 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων δεν αναπαύτηκε στην αναμονή κάποιας βοήθειας από το Σείριο ή το φεγγάρι αλλά έδρασε με το μοναδικό και ανίκητο όπλο της ψυχής που διέθεταν τότε οι Έλληνες. Το ίδιο και ο Μιλτιάδης και ο Θεμιστοκλής και ο Αλέξανδρος σε όλες τις μάχες. Το μεγαλείο της Ελλάδας μπορεί να αναστηθεί με έναν ευσυνείδητο αγώνα που οι αγωνιστές θα στηρίζουν τα πόδια τους στο ιερό χώμα της μητέρας ΓΗΣ, θεάς Δήμητρας απ’ όπου θα αντλούν και τη δύναμη όπως ο μυθικός Ανταίος. Η σωτηρία της χώρας δε μπορεί να προέλθει από τους αποχαυνωμένους κρατικούς λειτουργούς οι οποίοι με απάθεια παρακολουθούν να βυθίζεται το ελληνικό έθνος κάθε μέρα και περισσότερο στο τέλμα της καταστροφής. Στα δικά μας χέρια βρίσκεται η αλήθεια, το καθήκον και η δύναμη που μπορεί να σταματήσει και να ανατρέψει όλα τα θλιβερά επερχόμενα γεγονότα. Στο γιγάντιο αυτό έμπρακτο αγώνα συνδεδεμένο με θυσίες και αυταπαρνήσεις ανήκει η τιμή. Ενώ στους παλιάτσους της πολιτικής και στους εμπόρους των ιδεών του Ελληνισμού ανήκει η καταισχύνη. Καθήκον λοιπόν είναι να διαφυλάξουμε στη δική μας δικαιοδοσία την τιμή, την σωτηρία και την αξιοπρέπεια του λαού μας, μαχόμενοι και όχι γονατίζοντας δουλικά όπως κάποιοι δογματικοί θρησκόληπτοι ή αναμένοντας κάποιους σωτήρες από το διάστημα όπως διακηρύττουν  οι γνωστοί  ψυχασθενείς προφήτες που δυστυχώς σφύζει  η Ελλάδα μας από τέτοια  ανθρωποειδή.

Η ομάδα “Ε” γνωρίζει ότι η διάβρωση και η οργάνωση των έμμισθων ανθελλήνων από τις Η.Π.Α., βρίσκουν ανοιχτές τις πόρτες χάριν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., τη Ν.Δ., το Κ.Κ.Ε. και τους αριστερούς του σαλονιού τους λεγόμενους «Προοδευτικούς διεθνιστές». Η ομάδα “Ε” αγωνίστηκε εναντίον εκείνου που ούρλιαζε στην 10ετία του 1970 ότι θα φέρει “ΑΛΛΑΓΗ” και κατόρθωσε να μετατρέψει την Ελλάδα, την αρχή του Παντός και Λίκνο του κόσμου, σε έναν κακό οίκο ανοχής. Κακό οίκο ανοχής αφού ο οίκος του Καραμανλισμού, του Παπανδρεϊσμού, και του Συρισμού δεν είχε καν κανόνες όπως έχει ένας καλά οργανωμένος οίκος ανοχής.

 

Για την Ομάδα «Ε»

 

Αριστοτέλης Κακογεωργίου