Προς                                                                                                  03.03.2013

TV MEGA

sk@megaTV.com / 6903644-6

ΘΕΜΑ: Χρυσή Αυγή  «Κατηχητικά» και μητροπολίτης Σισανίου – Σιατίστης 

               Παύλος

 

Αγαπητοί φίλοι του MEGA,

 

Την Κυριακή 03.03.2013 παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη με τον σεβασμιότατο Παύλο Σισανίου και Σιατίστης σχετικά με το θέμα των «Κατηχητικών» της Χρυσής Αυγής.

Διερωτηθήκαμε που και ποιο είναι το σπουδαίο σημείο επικινδυνότητας και πώς ο σεβασμιότατος κατακρίνει μία τέτοια κίνηση, τη στιγμή κατά την οποία η Εκκλησία έχει γεμίσει με κατηχητικά όλο τον κόσμο. Πολλοί από τα μέλη της ομάδας «E» μεγάλωσαν στα σεμινάρια της εκκλησίας και υπήρξαν ομαδάρχες ή κυκλάμινα (Αυτές ήταν και είναι οι ονομασίες των υπεύθυνων στα εκκλησιαστικά κατηχητικά).

Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στη συγκέντρωση παιδιών του Χίτλερ, ο οποίος τα γαλουχούσε ναζιστικά = εθνικιστικά, που όπως ισχυρίστηκε τα φανάτιζε και τα ετοίμαζε για την καταστροφή του κόσμου. Ανέφερε ακόμα ότι ο Αξιωματούχος του Χίτλερ κατηχούσε τα παιδιά έτσι ώστε να αποκτήσουν χαρακτήρα χωρίς έλεος και συμπάθεια προς τον εχθρό. Εάν ήταν έτσι δεν το επικροτούμε και είναι πολύ λυπηρό. Όμως δεν υπήρξαμε αυτόπτες μάρτυρες και οι μονόπλευρες κατηγορίες είναι πάντα αμφίβολες. Ανέφερε ακόμα ότι ο Αβακούμ περιγράφει τη Χρυσή Αυγή με τα χειρότερα χρώματα. Εμείς δεν διαβάσαμε τα κείμενα του Αβακούμ. Ποιος όμως ήταν ο Αβακούμ; Δεν ήταν κάποιος που αγωνιζόταν για την επικράτηση της ορθοδοξίας; Γι’ αυτόν κάθε αντίθετος δεν ήταν εχθρός με το χαρακτηριστικό του αντίχριστου ή του άπιστου;

Ο σεβασμιότατος στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η Χρυσή Αυγή εισάγει τα παιδιά στην παγανιστική και ειδωλολατρική πίστη, που η πίστη αυτή δεν έχει καμία σχέση με την πίστη του χριστιανισμού. Σωστό είναι, οι δύο αυτές θεωρίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και ουδέποτε μπορούν να συναντηθούν. Ο χριστιανισμός είναι εβραϊκή αίρεση με τον έναν και μοναδικό θεό της Αγίας Γραφής τον Ιεχωβά (Γιαχβέ) ενώ οι χριστιανοί όπως οι μωαμεθανοί και οι Εβραίοι είναι απόγονοι των Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ. Γι’ αυτό και στις εκκλησίες δοξολογούνται και υμνούνται οι προπάτορες των Εβραίων ως προπάτορες των Ελλήνων.

«Των ενδόξων προπατόρων ημών

Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ»

Οι παγανιστές (= Αγρότες) και ειδωλολάτρες είναι οι απόγονοι του Έλληνα και της Ορσηίδας, παιδιά του Δευκαλίωνα και της Πύρας.

«Εκ Πύρας και Δευκαλίωνι εγένοντο παίδες τρείς

Έλλην, Αμφυκτίων και Πρωτογένεια,

Έλλην δε πρωτότοκος υιός γόνος Διον ήν»

Οι παγανιστές ή ειδωλολάτρες (υβριστικός χαρακτηρισμός των S.S. της Εκκλησίας) είναι παιδιά του θεού πατέρα Δία, του πατέρα των θεών και ανθρώπων. Οι χριστιανοί, Μωαμεθανοί και Εβραίοι είναι παιδιά του Ιεχωβά (Γιαχβέ) ο οποίος παρουσιάστηκε εκ βάτου καιόμενης στον Μωϋσή και του είπε:

      «Εγώ είμαι ο θεός του Ισραήλ»

Αυτός ο θεός δεν είχε καν τη νοημοσύνη να πει ότι είναι θεός όλων των ανθρώπων. Τι θα μπορούσαν να περιμένουν λοιπόν από αυτόν τον θεό οι Έλληνες με το υβριστικό προσωνύμιο από την εκκλησία “Παγανιστές και ειδωλολάτρες”;

Αυτό που δε φαντάστηκαν και δεν μπορεί ανθρώπινος νους να το συλάβει περιγράφεται στο κεφάλαιο 9 του ζαχαρία εδάφιο 16-17-18 της Αγίας γραφής

«Εγώ Κύριος ο Θεός, θα χρησιμοποιήσω

τους  άνδρες  του  Ιούδα,  σαν  τόξο   μου,

τους  άνδρες  του  Εφραίμ  για  βέλη  και

τους   άνδρες     της  Σιών   σαν   ΞΙΦΟΣ,

που    εγώ,   Κύριος   ο   Θεός   σας,   σαν

ΉΡΩΑΣ   το    υψώνω    εναντίον       των

ΕΛΛΗΝΩΝ.… Τα λιθάρια της

σφενδόνας μου,  θα χτυπήσουν

τους  ΈΛΛΗΝΕΣ,  θα τους ρίξουν

στη  γη  και  αυτά  τα  λιθάρια θα

κοκκινίσουν από   το   αίμα   τους

όπως  τα   ραντιστήρια   κι   όπως

τα  κέρατα   του    θυσιαστηρίου.».

Και προχωρεί δυστυχώς ο σημερινός θεός των Ελλήνων Γιαχβέ προς την Κρήτη. κεφάλαιο 25 του Ιεζεκιήλ εδάφιο 16-18

«….Εγώ, ο Κύριος ο Θεός,   θα    εκδηλώσω

την δύναμή μου εναντίον των     Φιλισταίων

(Φιλισταίοι είναι Έλληνες  Κρήτες)  και  θα

εξολοθρεύσω τους ΚΡΗΤΕΣ, θα

εξαφανίσω  το   υπόλοιπο   του   παραλιακού

αυτού λαού,  θα  τους εκδικηθώ με αυστηρές

τιμωρίες   και    τότε   θα   μάθουν   ότι,   εγώ

είμαι  ο  Κύριος  ο  Θεός».

Και αυτός ο ίδιος ο θεός σεβασμιώτατε  λέει στο κεφ.48 εδάφιο 10 του Ιερεμία

«Καταραμένος είναι εκείνος που θ’ αποφύγει

να βάψει το ξίφος του με αίμα».

Εάν σεβασμιότατε αυτός είναι ο αληθινός θεός που έστειλε τον μονογενή υιό του να μας σώσει από το μήλο που έφαγε η Εύα και κάθισε στο λαιμό της οφείλει ο ελληνικός λαός να σας τον χαρίσει. Ο Δούρειος ίππος που μας φέρατε μας κατάντησε δούλους και παλιάτσους.

Και προχωρούμε στα λόγια του σεβασμιότατου σχετικά με τη γνώμη του για τους γονείς οπού λέει ότι – οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στα κατηχητικά της Χρυσής Αυγής είναι μπερδεμένοι και κινδυνεύουν να διαστρεβλώσουν το χαρακτήρα μέσω της παγανιστικής γαλούχησης. Είναι έγκλημα να δηλητηριάζουν την αθώα ψυχούλα αυτού του αθώου πλάσματος. Δυστυχώς πολλοί δυσκολεύονται να κατανοήσουν την επικινδυνότητα της Χρυσής Αυγής. Αισθάνομαι θλίψη για το σκοτάδι που βρίσκονται και στο οποίον οδηγούν τα παιδιά-.

Πολύ σωστά σεβασμιότατε εάν είναι έτσι όπως θέλετε να τα παρουσιάζετε. Αλλά εάν τα δεχτούμε με κάθε επιφύλαξη, τότε τι θα λέγατε στην κατακρεούργηση του ψυχικού κόσμου των αθώων παιδιών και μάλιστα πριν ακόμα να μπορούν να εκφράσουν ούτε μία λέξη; Με ποιο δικαίωμα συνωμοτείτε εκκλησία-Κράτος-Γονείς  επιβάλλοντας στο νήπιο το προπατορικό αμάρτημά; Ποιοι είσαστε εσείς οι τρεις παράγοντες που χαρακτηρίζετε αμαρτωλό ένα αθώο πλάσμα που στη συνέχεια το βιάζετε με τον νηπιοβαπτισμό με αποτέλεσμα να χάσει ότι ελληνικό είχε και να καταστεί σπέρμα του Αβραάμ; Κάνω μνεία στο Κεφάλαιο 3 εδάφιο 27 Κατά Γαλάτες επιστολή του αποστόλου Παύλου.

«Είστε δε τέκνα χριστού αφού βαφτιστήκατε»

Κεφάλαιο 3 εδάφιο 29 προς Γαλάτες

«Ει τέκνα Χριστού εστέ, τότε σπέρμα

Αβραάμ εστέ και κληρονόμοι της ζωής

όπως υποσχέθηκε ο θεός»

Κεφάλαιο 3 εδάφιο 29 προς γαλάτες

«Οι επαγγελίες δόθηκαν ως διαθήκη

από το θεό Γιαχβά στον Αβραάμ

και στον απόγονό του. Αυτός

ο απόγονος είναι ο Χριστός.»

Κεφάλαιο 3 εδάφιο 16 προς Γαλάτες

«Ίσχυσε όμως ωσότου να έρθει ο

απόγονος του Αβραάμ για τον

οποίο μιλούσε η υπόσχεση

του θεού Γιαχβέ»

Το παιδί σαν σφουγγάρι που είναι όπως είπε ο μητροπολίτης απορροφά αυτά που εσείς του σερβίρετε με αποτέλεσμα να θαυμάζει ένα άνανδρο Δαβίδ που σκοτώνει με τη σφεντόνα τον ήρωα Έλληνα Γολιάθ, ο οποίος μάλιστα με δόλο σκότωσε τον Ουρία για να πάρει την γυναίκα του και ο οποίος πήρε με δόλο τον θρόνο του Σαούλ και ξεκίνησε με τον Σαμουήλ το έργο του Σιωνισμού μεταφέροντας μάλιστα την έδρα του στο όρος Σιών.  Κάνατε σεβασμιότατε εσείς ποτέ καμιά προσευχή ή δέηση στους ήρωες ειδωλολάτρες Έλληνες των Θερμοπύλων ή για τους ήρωες ειδωλολάτρες της μάχης του Μαραθώνα ή της μάχης της Σαλαμίνας ή για τον πεταμένο για εσάς θεό Αλέξανδρο ο οποίος αναγορεύτηκε θεός (631) εξακόσια τριάντα ένα χρόνια πριν αναγορευθεί ο χριστός θεός το 326 μ.Χ στη σύνοδο της Νίκαιας στη Μ.Ασία υπό την προεδρία του Μ.Κωνσταντίνου τον οποίο τιμάτε ως «Άγιο» και «Μέγα» ενώ είναι φονιάς και σφαγέας του Ελληνισμού μετατρέποντας μάλιστα το ιερό επίθετο «Έλλην» (ΈΛ = Φως και ΛΙΝ= Λαός) σε Ρωμιό – Γραικό-Χριστιανό ορθόδοξο και σπέρμα του Αβραάμ.

Λέει ακόμα  ο μητροπολίτης ότι τα Ηνωμένα Έθνη και η Ελλάδα επικύρωσαν τα δικαιώματα του παιδιού, που είναι ο σεβασμός προς την ελευθερία και η απαγόρευση επιβολής κάποιας γαλούχησης. Τότε με ποιο δικαίωμα εσείς συνεχίζετε να βαφτίζετε τα παιδιά εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία τους; Είστε παραβάτες αυτής της συμφωνίας τόσο εσείς όσο και τα Ηνωμένα Έθνη.

 

Ακολουθεί ο Ιωάννης Χρυσόστομος

Σίγουρα όπως πάντα θα πει η εκκλησία ότι αυτά έχουν διαφορετική σημασία. Ότι και εάν έχουν ένα αληθές συμπέρασμα βγαίνει σχετικά με την κατάκτηση των ανθρώπων τόσο από τον Χριστιανισμό όσο και από τον Μωαμεθανισμό, ότι δηλαδή πρόκειται για ένα πρόγραμμα καταδυνάστευσης των λαών και όχι περί ιερών και θείων ρήσεων και αποστολών σωτηρίας.

Στο Κεφάλαιο 24 εδάφιο 44 λέει ο ίδιος ο Χριστός

«Ότι δηλαδή πρέπει να εκπληρωθούν

όλα όσα είναι γραμμένα στο νόμο του Μωϋσή,

στους προφήτες και στους ψαλμούς».

Κεφάλαιο 3 εδάφιο 18 κατά Ιωάννη

«Όποιος πιστεύει στον Ιησού

δεν έχει να φοβηθεί τη θεϊκή κρίση.

Αυτός όμως που δεν πιστεύει

έχει κιόλας καταδικαστεί επειδή δεν πίστεψε

στον μονογενή υιό του Γιαχβέ»

        Οφείλουμε να αναφέρουμε κι ένα κεφάλαιο από το κατά Ιουδαίων λόγος Δ. σελίδα 195 του «Μέγα» Χρυσοστόμου προστάτη της Παιδείας ή  καλλίτερα της «τυφλομάρας»:

«Και αν ακόμη φονεύσει κάποιος

κατά το θέλημα του θεού, ο φόνος αυτός

είναι από κάθε φιλανθρωπία καλύτερος

εάν κάποιος δείξει από λύπη ευσπλαχνία

παρά το θέλημα του θεού θα μπορούσε

η φειδώ αυτή να αποβεί πιο μαύρη

από οποιοδήποτε φόνο.»

Πώς μπορεί η εκκλησία να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή όταν η ίδια δηλητηριάζει τα παιδιά από βρέφη ακόμη και συνεχίζει να τα γαλουχεί με φασιστικά και ανθελληνικά εγκληματικά πρότυπα όπως το πρότυπο του προστάτη της Παιδείας Ιωάννη Χρυσόστομο και όσους άλλους αναφέραμε πιο πάνω;

Είναι χιλιάδες τα τεκμήρια που βεβαιώνουν την αθεϊστική υπόσταση της «Αγίας Γραφής» ή  καλλίτερα αυτά που βεβαιώνουν το ασυμβίβαστο της αγαθής θεϊκής υπόστασης όπως θέλει να την παρουσιάζει η Εκκλησία, ενώ η παρουσία που κάνει έρχεται σε αντίθεση με τα κείμενα των ιερών της βιβλίων που σημαίνει ότι μας εξαπατάει εσκεμμένα και δόλια. Τι χειρότερο όμως είναι η προσπάθεια που κάνει να μας επιβάλει να χαρακτηρίσουμε τα σεμινάρια της Χρυσής Αυγής  ως επικίνδυνα για την γαλούχηση του κοινωνικού γίγνεσθαι.

 

Από την  Ομάδα «Ε» Έψιλον

 

Αριστοτέλης Κακογεωργίου